Combineren met vloerverwarming

Waarom combineren?

De voordelen van vloerverwarming op een rij.

 • Milieu & kostenbesparing
  vloerverwarming is een laag-temperatuursysteem en springt daarom bijzonder zuinig om met energie, hierdoor is het energie verbruik tot wel 15% lager dan bij radiatoren verwarming. Dus ook minder Co2 uitstoot.
 • ruimte besparing
  door het vervallen van de grote radiatoren krijgt u meer ruimte in uw vertrek.. dit zorgt in een gemiddeld leslokaal al snel voor 3 extra werkplekken.
 • Hygiene
  door een gelijkmatige temperatuur wordt luchtcirculatie voorkomen. De luchtvochtigheid ligt door een lagere temperatuur ca. 12 % hoger dan bij radiatoren verwarming. Geen stoffige radiatoren meer. De lokalen zijn beter te reinigen (vloerverwarming is onzichtbaar).
 • Concentratie.
  Opgroeiende kinderen hebben frisse lucht en energie nodig om zich te kunnen concentreren wat het leren vergemakkelijkt. Een aangenaam binnen klimaat geeft de docent een energieke werkomgeving en een aandachtige klas. Een gezond binnenklimaat kan hoofdpijn, concentratie problemen en gezondheidsklachten als geïrriteerde luchtwegen voorkomen.
 • Comfort
  bij alle soorten vloeren geen optrekkende kou en geen koude trek meer langs wanden en ramen.
 • Vloerkoeling
  als de vloer geschikt is gemaakt voor vloerverwarming is deze automatisch geschikt voor vloerkoeling. Het afgifte systeem (de slangen) liggen immers al in de vloer.
 • Veiligheid
  geen hete radiatoren, pijpleidingen, roosters waar kinderen zich aan kunnen verbranden. Bij radiatoren verwarming gaat gemiddeld water met een temperatuur van 70-80 graden doorheen. In tegenstelling tot maximaal 40 graden bij vloerverwarming.
 • Techniek
  door middel van draadloze bediening is de temperatuur per ruimte apart aan te sturen.

Wat kan Certo Projectstoffering voor u betekenen

zelfs in combinatie met vloerverwarming kan uw vloer vervangen worden binnen hetzelfde tijdsbestek als wij zorgen dat u binnen hetzelfde tijdsbestek als voor heen uw lokaal voorzien van nieuwe vloerafwerking met daaronder de slangen garantie bij 1 partij wij zien het als gemiste kans wanneer u uw vloer niet voorbereid op de toekomst als deze wordt vervangen.

Kennis ruime ervaring in de vloerverwarming en projectstoffering. Ervaren medewerkers, in 3 dagen uw vloer vernieuwd inclusief vloerverwarming.

Geïnteresseerd in projectstoffering met vloerverwarming?